Persbericht

Duikteam Leudal overhandigd prijs havendagen Maasbracht.

HEYTHUYSEN. De havenfeesten in Maasbracht, een 2- jarig evenement wat al jaren een begrip is, werden dit jaar 24, 25 & 26 juni gehouden. Het is een 3-daags evenement, waarbij binnenscheepvaart, aanverwante bedrijven en de haven van Maasbracht, centraal staan. Dit jaar was Duik team Leudal uit Heythuysen uitgenodigd om met een promotiestand en duik tank de zich te profileren en daarbij de duiksport te promoten.

 

 

duikteamleudal logoDuik team Leudal is een club van 30 fanatieke sportduikers en niet-duikers, met een PADI-duikinstructeur die binnen de club duikopleidingen verzorgd. Het is een club die regelmatig de duikstekken in de regio bezoekt, maar ook duikstekken in zeeland, België en de grensstreek van Duitsland. Jaarlijks worden ook evenementen georganiseerd waarbij ook niet-duikende leden en familie volop aan hun trekken komen

Er staan dan een Nieuwjaars duik en een paas duik met aansluitende brunch vast op de agenda.

Het skiën in Landgraaf, een duik in het diepste zwembad ter wereld: NEMO-33 in Brussel met een culinaire stop in Leuven wordt door veel leden erg op prijs gesteld.

In de zomer wordt er een grote barbecue en een feestavond georganiseerd, telkens met een ander thema.

Een bruisende vereniging waar groei in zit en waar sport en gezelligheid hand in hand gaan.

 

Met een informatieve, kleurige, sfeervolle promotiestand naast een duik tank waar duikteam leden doorlopend demonstraties gaven en het andere moment te volgen waren tijdens partijen dammen onder water, was Duik team Leudal een van de blikvangers op de Havendagen.

Mensen werden uitgenodigd zelf eens te ervaren hoe het is om onder water te kunnen ademen.

Met name op zondag werd hier, uitgenodigd door het zonnige weer, veelvuldig gebruik van gemaakt.

Kinderen maar ook ouderen waagden een duik in de verwarmde duik tank.

Bij de promotiestand kregen de bezoekers uitgebreide informatie over duikencursussen, duikstekken in binnen- en buitenland, kosten en alle, aan duiken gerelateerde, onderwerpen

 

 

prijs uitreiking kleinOok kon er een gratis prijsvraag ingevuld worden.

Na even zorgvuldig bekijken van de formulieren was er uiteindelijk één winnaar die het dichtste bij de juiste inhoud kwam.

Deze prachtige hoofdprijs wordt op de foto aan Sanne Waulthers uit Maasbracht, de gelukkige prijswinnares, uitgereikt door Wil Klerks, voorzitter van Duik Team Leudal, en Jeroen Senders, eigenaar van “Foto Weert” DÉ fotospeciaalzaak uit Weert.

DuikTeam Leudal feliciteert Sanne Waulthers met haar prijs en bedankt iedereen voor de interesse, aandacht en proefduiken tijdens de Havendagen Maasbracht 2011.

 

 

 

 

 

 

 

Informatie over duik team leudal                       Wil Klerks: 06-53340714.

Informatie over duikopleidingen: Martijn Westerburgen: 06-41813358.

 

Of kijk op: WWW.DUIKTEAMLEUDAL.NL.