Nieuwjaarsduik 2015

Nieuwjaarsduik 201512

Nieuwjaar duik 2015 Grote Hegge THORN.

 

Zondagmorgen, 18 januari. Het waait Z.Z.O. en ‘t is fris met 3 tot 4 graden, een flets zonnetje dat het niet kan winnen van de kou in de wind. Vandaag wordt de “DTL-Nieuwjaar duik” weer een jaarlijks terugkomende traditie.“Spontaan” ontsproten aan het brein van Joost en vervolgens samen met Twan georganiseerd. Uren en uren voorbereiding moesten vandaag uitlopen op een daverende uitvoering.

 

Duikers in droogpak, nat pak en zonder pak………Grote en kleine mensen. Zouden de leden wel komen welke zich opgegeven hadden? Ja, dat was boven verwachting!

Hebben we niet veel teveel proviand? Nee. Maar gezelligheid en hilariteit, ruim voldoende. De tenten, de catering en keuken met uitvoering en inrichting, de leden, de verhalen/anekdoten. Top! De aggregaat iets minder, die had af en toe dorst, maar dat mocht de pet niet kreuken(? ). Een super gezellige dag, mooie locatie, leuke mensen en mooie duiken gemaakt. Veel foto’s en filmpjes die het web op gaan. Denk je nu: ”Heb ik iets gemist vandaag omdat ik er niet bij was? “. Wij denken van wel maar dat kan ik hier nu niet uitleggen. De onderkant van het papier is namelijk in zicht, maar anderen die er wél bij waren kunnen je dat gedetailleerd vertellen met behulp van de foto’s en filmpjes.

 

Persoonlijk weet ik niet of ondergetekende daar zo blij mee zal zijn. Ik wacht het af. Iedereen heeft op zijn eigen manier door aanwezigheid en/of door het beschikbaar stellen van spullen bijgedragen aan een memorabele dag!

Ik kan niet iedereen persoonlijk bedanken want dan vergeet ik ongetwijfeld iemand. Dus bij deze, allemaal bedankt!

 

Joost en ik vonden het leuk om het te organiseren en zonder tegenbericht van jullie doen we het in 2016, wellicht op de dezelfde locatie en ongeveer dezelfde dag, nog eens dunnetjes over. Misschien met een aggregaat die stroom blijft leveren waardoor de heater blijft lopen en de mensen er een NOG warmer gevoel aan overhouden.

 

Deal?

 

Check hier de facebook pagina van Duikteam Leudal voor meer beeldmateriaal!

 

Met vriendelijke groet,

 

Twan Hermans en Joost Peeters