Open Water Diver

Haal nu je duikbrevet!
Neem duikles en volg de PADI Open Water Diver-cursus

Nu Inschrijven

 

Haal je PADI duikbrevet! Als je altijd al wilde leren duiken, nieuwe avonturen wilt ontdekken of gewoon de wonderlijke wereld onder de golven wiltzien is dit het startpunt!

De PADI Open Water Diver-cursus is de populairste duikcursus ter wereld en heeft al miljoenen mensen laten kennismaken met de ontspannende en avontuurlijke manier van leven die ‘duiken’ heet.

Waarom het zo leuk is

Het leuke aan deze cursus is ….eigenlijk alles, omdat leren duiken gewoon ongelooflijk leuk is! Je gaat voor het eerst onder water ademhalen (iets watje nooit zult vergeten) en leert wat je moet weten om als duiker gebrevetteerd te worden en veilig te kunnen genieten van de onderwaterwereld. Tijdensde cursus maak je minstens vijf duiken in het zwembad en vier duiken op duikstekken in je omgeving, onder toezicht van onze PADI Instructor.

Wat je leert

  • Hoe leuk duiken is
  • Overwegingen voor duikuitrusting die bij jou in de omgeving een rol spelen
  • Hoe je de duiken plant en uitvoert
  • Hoe je problemen voorkomt en ermee omgaat

De PADI Open Water Diver-cursus bestaat uit drie hoofdbestanddelen:

  • Theorie, zelfstudie of in de klas zodat je de basisprincipes van duiken onder de knie krijgt.
  • Beschutwaterduiken waarin je de basisduikvaardigheden aanleert
  • Buitenwaterduiken waarin je je vaardigheden herhaalt en de onderwaterwereld verkent!

De duikuitrusting die je gebruikt

In de PADI Open Water Diver-cursus leer je basisduikuitrusting te gebruiken, inclusief een duikcomputer, en een aantal standaardaccessoires. De uitrusting die je draagt varieert een beetje, afhankelijk van of je duikt in tropisch, gematigd of koud water. Heb je geen eigen uitrusting? Dan kan Duikteam Leudal die tijdens de opleiding ter beschikking stellen!

Het lesmateriaal dat je nodig hebt

PADI biedt diverse materialen voor zelfstudie voor de Open Water Diver-cursus. Hoewel e-learning het makkelijkste is, aden we aan een pakket te kiezen met een boek en een dvd, of een multimedia dvd-rom.

Het lesmateriaal van de PADI Open Water Diver-cursus behandelt wat je moet weten over basisduikvaardigheden, -terminologie en veiligheidsprocedures. Je leest een beschrijving van ieder concept en kijkt naar een demonstratie op video. Dan spring je het zwembad in (of eenomgeving die op een zwembad lijkt) om deze vaardigheden met je instructeur te oefenen.

Opmerking: Schrijf je in voor de online PADI Open Water Diver-cursus en je krijgt meteen per computer toegang tot de manual en de video die naadloos zijn geïntegreerd in een online leerproces.

Neem contact op met Duikteam leudal als je een deze les-producten wilt aanschaffen.

Deelnamevereisten

Om deel te nemen aan de PADI Open Water Diver-cursus of Junior Open Water Diver-cursus moet je minstens 10 jaar zijn (voor PADI eLearning geldt een minimumleeftijd van 13 jaar vanwege internationale internetwetgeving)

Begin nu

Je hoeft niet te wachten om te starten. Schrijf je nu in en begin vandaag al met leren door middel van Padi Elearning
In de online PADI Open Water Diver-cursus leer je in je eigen tempo via een gebruikersvriendelijk interactief leerproces de achtergrondinformatie
die je voor iedere duik nodig hebt.

De kosten

De gehele opleiding kost slechts € 295,=

Dit omvat alle benodigde lesmateriaal en tevens ook de huur van de uitrusting.

Exclusief binnenvinnen en duikpak.

Bent u al enthousiast? klik op de link hieronder en u kunt

Nu direct inschrijven