29-april 2011: Familieduikavond in het Zwembad

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Op 29 april is het weer zover, wij sluiten dan het binnenwaterseizoen bij LACO Heythuysen af, in de traditionele familiesfeer.

Zoals elk jaar kunnen we weer gebruik maken van het zwem-,en  bubbelbad, sauna, stoombad, en natuurlijk voor de jeugd de glijbaan.

Ik heb nog overwogen om een schoonheidsspecialiste te laten komen, maar na diepgaande studie van recente foto’s op de website: knapper kunnen we niet worden. WIJ ZIJN ALLEN PRACHTIG VAN UITERLIJK EN INBORST.

Om uitdroging tegen te gaan geven we natuurlijk na het zwemmen, acte de presence in de kantine, om de winter te evalueren en de zomer tegemoet te zien onder het genot van een drankje.

 

Dit prachtig sociaal evenement, begint vrijdag 29 April om 21.15 met waterpret tot 22.45, de kantine is open tot iemand hem afsluit.

Laat deze afsluiting, een opening zijn van een prachtig zomerseizoen, met vele evenementen waar we aanwezig zijn, mooie duiken op diverse mooie locatie’s binnen en buiten Nederland,

ik hoop dan ook vele van jullie aan de waterkant te treffen, om gezamenlijk te duiken of voor morele support op de oever.

 

met vriendelijke groeten

Wil Klerks