Jaarmarkt Heythuysen 2015

GRATIS EEN PROEFDUIK MAKEN? KOM DAN AANSTAANDE VRIJDAG, 7 AUGUSTUS VANAF 13:30 NAAR HET ‘PENDERS PLEIN’ OP DE JAARMARKT IN HEYTHUYSEN!

Duikteam Leudal, de gezelligste duikclub van Limburg, biedt je de mogelijkheid om onder professionele begeleiding een GRATIS PROEFDUIK te maken in ons DUIKBASSIN op onze stand. Je mag gebruikmaken van onze duikapparatuur en benodigdheden! Het enige dat je hoeft mee te nemen is je zwemkleding en een handdoek! Omkleed ruimte is ook geregeld! Wil je NIET te lang hoeven WACHTEN? MELD JE DAN NU EVEN AAN VIA INFO@DUIKTEAMLEUDAL.NL.

Wil je nog vrienden of bekenden meenemen? Deel dan dit bericht even! Een ‘LIKE’ op dit bericht of op onze FB-pagina is ook altijd welkom. Zo blijf je altijd op de hoogte van onze activiteiten! Tot ziens op onze stand!

(WE VRAGEN LEDEN VAN DTL LEUDAL EN ALLE VOLGERS VAN ONZE FB-PAGINA DIT BERICHT SVP EVEN TE DELEN! ALVAST BEDANKT!)