Duiken in Monte Mare Duitsland 31 januari 2016

Zoals ieder winter gaat Duikteam Leudal ergens in het binnenwater duiken, dit jaar gingen we naar Monte Mare in Rheinbach, Duitsland…

Nadat we ons verzameld hadden bij het ‘Retail Park’ in Roermond zijn we vertrokken richting Rheinbach Duitsland. Hier is Monte mare gevestigd. Dit is een Wellness centre waar vele faciliteiten gevestigd zijn waaronder een duik bassin van 10 meter diep met heerlijk tropisch warm water.

Nadat we ons ding gedaan hadden bij Monte mare zijn we weer terug gereden richting Brüggen duitsland om daar te gaan eten bij Dalmacija-Grill. Wat is het eten daar lekker zeg! En de doorgewinterde vleesliefhebber komt hier zekers niets tekort!!!

Ook dit was weer een uitstekend uitstapje…

img_0082 img_0091 img_0103 img_0104 img_0110 img_0133 img_0145 img_0157grill-bruggen